Cautare

1059 de rezultate pentru "pop grigore zalau" (4.40 secunde)
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa a organizat sambata, 15 noiembrie 2014, in Sala Multimedia, conferinta intitulata Mamiferele desertului african, sustinuta de biologul Petre Bogdan Matei.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Uninvented Kids, partea mai mica si mai zglobie a companiei Uninvented Theatre, continua seria conferintelor pentru copii (prescolari si scolari) sustinute de catre cercetatorii Muzeului si papusile de tip Muppets.
Eco Chettusia si Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la lansarea volumelor Pasari din Delta Dunarii si Birds in your trip/ Le paradis d'oiseaux scrise si ilustrate de autorul tulcean Mihai Baciu.
Eco Chettusia si Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la lansarea volumelor Pasari din Delta Dunarii si Birds in your trip/ (Le paradis d'oiseaux) scrise si ilustrate de autorul tulcean Mihai Baciu.
Dan Grigore. Cei doi solisti, violonistul Eugen Sarbu, venit special de la Londra pentru acest eveniment, si pianistul Dan Grigore, au incununat, prin prestatiile de un deosebit de inalt nivel artistic, acest frumos moment aniversar.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita in perioada 31 august - 4 septembrie 2015 pe copiii cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani la o incursiune in fascinanta lume a plantelor, in cadrul unui nou modul al Scolii de vara.
Si mari si mici printre pisici, la Muzeul Antipa Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe cei mici la studiul felinelor salbatice, un nou modul al scolii de Vara care se desfasoara in perioada 1 - 5 august 2016 in Sala Atelier a Muzeului.Din desisul padurilor ecuatoriale amazoniene, trecand prin savana arsa de soare ori printre dune de nisip, ajungand pana pe versantii inzapeziti ai Himalayei vom cauta, gasi si cerceta specii interesante de feline, fiecare cu tabieturile si caracteristicile sale specifice.
Conform biografiei prezentata pe site-ul Teatrului National, primul rol al lui Bogdan Mussatescu a fost Pajul, din spectacolul Maria Stuart de Friedrich Schiller, in regia Miron Nicolescu, in anul 1964, urmat de roluri in spectacole semnate de Sica Alexandrescu, Moni Ghelerter, Horea Popescu, Radu Penciulescu, Ion Cojar, Grigore Gonța, Victor Ioan Frunza, Felix Alexa.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Uninvented Kids ii invita pe copii la o noua intalnire cu Dodi si Roni sambata, pe 18 februarie, de la ora 11.00 la Muzeu. ... www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa:
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Eco Chettusia organizeaza lansarea cartii Pasari din Delta Dunarii si imprejurimi scrisa si ilustrata de autorul tulcean Mihai Baciu.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe copii la o noua iintalnire cu Dodi si Roni sambata, 18 noiembrie de la ora 11.00 in Sala Multimedia de la parterul Muzeului.
Muzeul Antipa va invita, in perioada 14 - 24 februarie 2018, la expozitia 10 ZILE DE IUBIRE Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa vizitati expozitia 10 ZILE DE IUBIRE, care va fi expusa in perioada 14 - 24 februarie 2018 la Muzeu!
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe copii sambata, 17 martie 2018 de la ora 11:00, la o noua intalnire cu Dodi, Roni si trei prieteni simpatici: ... www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa:
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita joi, 4 aprilie 2019, de la ora 18:30, la vernisajul expoziției temporare de fotografie 3#Rusia - file din natura, organizata in colaborare cu Societatea Geografica Rusa, Centrul Rus de Stiinta si Cultura din Romania si Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa din Bucuresti a fost luat cu asalt de vizitatori, luni, in prima zi de la redeschidere.
Morar 11 Echipele de start: Rapid: H. Moldovan - Belu-Iordache, Sapunaru, D. Grigore, J. ... Grigore, Giafer, Buleica, Bani, Borcea, Mihaiu, Magureanu
Grigore Ureche se plangea, se stie, ca suntem asezati "in calea rautatilor", iar Miron Costin observa cu melancolie ca nu e omul "deasupra vremurilor", ci "bietul om e supt vremi".
Ricardo Grigore (23 de ani) mai are doi ani de contract cu Dinamo, insa nu mai doreste sa evolueze nicio secunda pentru clubul din "Stefan cel Mare".
Dupa aceea, in acelasi an, am participat alaturi de Codrin Cardu, Victor Grigore, Cornel Ursu, Florian Valsan si altii. ... - Am participat la cele doua enumerate mai sus, dar impreuna cu alti cativa caricaturisti, precum Codrin Cardu, Cornel Ursu Dobrogea, Victor Grigore si Florian Valsan.
Dupa esecul cu U Craiova 1948 si remiza surprinzatoare cu CS Mioveni, Rapid a castigat cu 2-1 pe terenul celor de la FC Botosani, in etapa a 28-a din Liga 1. Golul lui Panoiu si foarfeca lui Grigore au dus Rapidul, cel putin provizoriu, pe locul 3.
google-analytics.com